VRAČILO BLAGA
V roku 14 dni možnost brezplačnega vračila
VARNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za vse nakupe nad 120€

Vračilo blaga

Da bi zagotovili zadovoljstvo kupcev, nudimo brezplačna vračila za izdelke, ki niso ustrezali pričakovanjem naših kupcev.

Prosimo, upoštevajte: Vse menjave ali vračila je treba poslati v 14 dneh po prejemu naročila. Stroške pošiljanja nosi kupec razen v primeru če je bilo dobavljeno blago poškodovano ali napačno.

Če želite blago vrniti, izpolnite obrazec za vračila (povezava na obrazec) in nam ga pošljite pišite na info@yoursmartwine.si

Zavzemamo se za popolno zadovoljstvo naših strank. Če niste popolnoma zadovoljni s katerim koli izdelkom, ga preprosto vrnite v roku 28 dni po prejemu in takoj bomo izdali nadomestilo za vrednost izdelka ali zamenjali izdelek (po izbiri). Izdelki morajo biti v prvotni, nepoškodovani embalaži in v stanju, ki omogoča nadaljno prodajo. Upoštevali bomo splošne pogoje pri vračilu (to ne vpliva na vaše zakonske pravice v primeru poškodovanega blaga).

Če nameravate vrniti kateri koli del vašega naročila, nam pišite na elektronski naslov naveden v poglavju vračila. Nato vrnite blago. Če bi dodali pismo, ki pojasnjuje, zakaj vračate izdelek in ga prilepite s svojo pošiljko, ga bomo zelo cenili. Blago je potrebno zavarovati in zapakirati tako, da preprečite poškodbe pri prevozu.

Če pride do poškodb v dostavi, shranite blago in paket, katerega ste prejeli in nas takoj obvestite.