VRAČILO BLAGA
V roku 14 dni možnost brezplačnega vračila
VARNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za vse nakupe nad 120€

Vaša najljubša vina po pametnih cenah

Ste veliki ljubitelj vina in natančno veste, kakšno vino želite. Ali pa morda iščete posebna vina, ki jih še niste poskusili in bi to radi storili.


Z veseljem Vam ponudimo širok izbor najboljših slovenskih vin iz kleti malih vinarjev po zelo razumnih in privlačnih cenah.
Da bi vam omogočili uživanje svojih najbolj zaželjenih vin dan za dnem vam ponujamo možnost, da vina za posebne priložnosti, kupite na zalogo. Pripravili smo nekaj čudovitih možnosti, ki jih lahko uporabite:

 

  • Uživajte v količinskem popustu - več steklenic enega vina, ki ga vnesete v košarico - nižja cena, ki jo plačate za steklenico. Višino popusta lahko vidite pod začetno ceno predmeta.
  • Pri plačilu Vam ponudimo poseben popust - takoj, ko dosežete pri naročilu določen zneske, bo popust odobren, skupni znesek pa bo samodejno preračunan na novo vrednost upoštevajoč pripadajoč popust. 
  • Ko plačate in prejmete naročilo, vam bodo dodeljene nagradne točke, ki jih boste lahko porabili pri naslednjih nakupih.

    Prav tako boste našli redke vinske sorte, arhivska vina in vina manjših vinogradnikov, ki jih verjetno ne bodo prodajali v redni prodaji.

    Vsa vina bodo dostavljena neposredno na vaša vrata.

    Prosimo, ne oklevajte nas kontaktirati na preko spletne pošte na info@yoursmartwine.si v kolikor iščete posebna vina ali vina, ki bi jih želeli imeti v naši spletni trgovini. Potrudili se bomo po najboljših močeh, da vina vključimo v našo ponudbo.

 

Uživajte v nakupovanju s spletno trgovino YourSmartWine!