VRAČILO BLAGA
V roku 14 dni možnost brezplačnega vračila
VARNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za vse nakupe nad 120€

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti / obvestilo o varstvu podatkov

Spoštujemo vašo zasebnost in si prizadevamo zaščititi vaše osebne podatke. Naslednje informacije opisujejo, kako zbiramo in uporabljamo podatke.

 

Za kaj uporabljamo vaše osebne podatke
Podatke zbiramo in uporabljamo za upravljanje, podporo, izboljšanje in pridobivanje povratnih informacij o naših storitvah ter za odkrivanje in preprečevanje napak naše varnosti omrežja, zakona ali naših pogodbenih pogojev. Če ste registrirani za uporabo storitve, lahko podatke, ki nam jih posredujete, uporabimo za izvedbo storitve (glejte pogoje in pogoje v zvezi s to določeno storitvijo) izboljšavo le te in za potrebe kontaktiranja.

 

Osebne podatke, ki jih zberemo
Zbiramo in posodabljamo informacije o uporabnikih naših storitev. Te informacije lahko pridobimo prek neposrednega stika z vami, od tretjih oseb, kot so drugi uporabniki, in samodejno prek vaše uporabe naših storitev.

 

Informacije, ki jih zbiramo preko naših storitev
Če ste registrirani uporabnik naših spletnih trgovin, zbiramo tudi informacije o vaši uporabi naših storitev, kot so splošne vrste dostopnih podatkov, čas in obseg uporabe storitev ter prometnih podatkov iz uporabe naše spletne strani.

 

Kako uporabljamo vaše podatke
Informacije, ki jih zbiramo, se uporabljajo za obdelavo in dostavo naročil. Uporabljajo se tudi za obveščanje uporabnikov o posodobitvah naših storitev. Te informacije se ne delijo z drugimi organizacijami v komercialne namene. Če v prihodnosti ne želite prejemati e-pošte, nam to sporočite tako, da nam pošljete e-pošto na naš e-poštni.

Če kljub vsemu od nas prejemate neželeno e-poštno sporočilo, so na naši spletni strani na voljo navodila o tem, kako se odjaviti.

 

Način shranjevanja in trajanje
Vaše podatke lahko shranimo v naše podatkovne baze kot referenco. Podatke lahko hranimo in uporabljamo v razumnem roku, ki odraža našo potrebo po odgovoru na vprašanja ali reševanju težav, zagotavljanju izboljšanih in novih storitev ter vseh zahteva za hrambo podatkov iz zakona. To pomeni, da lahko zadržimo podatke, ko posameznik preneha uporabljati naše storitve ali ko posameznik preneha sodelovati z nami.

 

Prenos podatkov tretjim osebam
Razen če zakon dovoljuje ali nalaga, ne delimo ali prodajamo našega seznama strank tretji osebi.

 

Piškotki / programski agenti

"Piškotki" so delček programske opreme, ki se lahko pošlje in beleži v računalniku. Ti piškotki nam omogočajo zbiranje informacij o tem, kako se uporabljajo naša spletna mesta in storitve in jih učinkoviteje upravljamo.

Možnost sprejemanja piškotkov lahko izključite tako, da prilagodite brskalnik v računalniku, vendar to lahko bistveno poslabša kakovost storitve in podatke, ki jih prejmete. Piškotki se ne uporabljajo za zbiranje osebnih podatkov.

 

Opozorila na e-pošto, obvestila in glasila

Ponujamo vam priložnost, da prejmete e-poštno glasilo ali druga obvestila v zvezi z izdelki, ki se oglašujejo na naši spletni strani ali s ponujenimi novimi storitvami. Kadarkoli se lahko odločite prenehati prejemati e-poštna opozorila ali glasila, tako da sledite navodilom v opozorilu, obvestilu ali e-glasilu.

 

Varnost

Prizadevamo si zagotavljanje ustreznih varnostnih ukrepov za zaščito pred izgubo, zlorabo ali spreminjanjem podatkov, ki smo jih zbrali od Vas na naši spletni strani.

Uporabljamo najboljše kodirne sisteme, ki so na voljo, da zagotovimo, da se podatki o Vaši kreditni kartici pošiljajo v varnem formatu.

Kot dodatno varnostno mero ne hranimo podatkov o kreditni kartici na naši spletni strani.