VRAČILO BLAGA
V roku 14 dni možnost brezplačnega vračila
VARNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za vse nakupe nad 120€

Bonus Točke

V spletni trgovini yoursmartwine.si želimo nagrajevati vaše zaupanje in zvestobo, zato vam pri nakupih nudimo možnost zbiranja bonus točk. Bonus točke lahko pridobivate ob nakupu izbranih izdelkov, kjer je število bonus točk jasno označeno in prikazano. Določeni izdelki imajo prikazano koliko bonus točk prejmete in tudi kolikšna je njihova vrednost preračunana v bonus točke, ko boste za posamezen izdelek želeli koristiti že pridobljene točke.

Pri vsakem nakupu izdelka, kjer so označene bonus točke, se le-te dodajo na uporabnikov račun in se avtomatsko seštevajo. Bonus točke se prištejejo na vaš račun takoj ko prejmemo kupnino za naročeni izdelek. Zbiranje bonus točk je omogočeno samo registriranim uporabnikom. V sekciji "Moj račun" spletne trgovine boste imeli pregled nad številom že pridobljenih ter porabljenih točk. Točke lahko zbirajo samo fizične osebe, ne veljajo pa za pravne osebe in samostojne podjetnike. Točke zvestobe niso zamenljive za denar.

Lahko izkoristim pridobljene bonus točke že ob naslednjem nakupu?

Seveda!! In ravno to je največja prednost spletne trgovine yoursmartwine.si!

 

Zaslužite in prihranite z nagradnimi točkami!

Nagradne točke se dodelijo z vsakim naročilom, ki je bilo plačano in dostavljeno.
 
Koristi od nagradnih točk za registrirane stranke
Ko se registrirate, si z vsakim nakupom pridobite nagradne točke, le te lahko vnovčite z vsakim naslednjim nakupom.Nagradne točke so dodaten bonus od vaše nakupovalne izkušnje na spletnem mestu in samo eden od načinov, kako se Vam zahvaljujemo, da ste naša stranka.
 
Pridobitev nagradnih točk
Vsakič, ko opravite nakup, si zaslužite nagradne točke glede na ceno kupljenih izdelkov in te točke se dodajo v stanje vaših nagradnih točk.
Vnovčite jih lahko ob zaključku plačila. Možnost uporabe nagradnih točk, kot tudi vaše stanje, boste prikazani na področju plačilnega načina nakupa. Točke za izplačilo lahko uporabite v povezavi z drugimi načini plačila, kot so kreditne kartice, darilne kartice in drugo.
Svoje pridobljene točke lahko preko vašega uporabniškega računa pregledate in upravljate.
 
Uživajte v nakupovanju s spletno trgovino YourSmartWine!